Drummen Voor Beginners (Boek/CD/DVD/Boekje)

€24.95

Bekijk grote backcoverafbeelding

Voeg toe:

Met duidelijke uitleg, veel foto's en een prima begeleiding's CD leer je alles wat je moet weten als je begint met drummen. Van de allereerste keer dat je het drumstel in elkaar zet tot en met het meespelen met een professionele rockband. De oefeningen in het boek zijn echte basisoefeningen en de cd is gericht op vette rockmuziek.

Dit pakket is inclusief professionele Nederlandstalig ondertitelde drumdvd voor de beginnende drummer die nog nooit een noot geslagen heeft!

Met duidelijke uitleg en superveel voorbeelden leer je alles wat je moet weten als je begint met drummen. Van de allereerste keer dat je het drumstel in elkaar zet tot en met het meespelen met een professionele rockband. De oefeningen op de dvd zijn echte basisoefeningen.

Deze dvd heeft Nederlandstalige ondertiteling en is Engels gesproken.

Dus: uitleg en foto's in het boek lezen, uitleg op de dvd beluisteren en bekijken, meedoen met de oefeningen op de dvd, meespelen met de oefeningen uit het boek en natuurlijk meespelen met de band op CD: voor de beginner een prachtpakket om gelijk met spelen te starten!

Level:beginner

Drager:boek + DVD

Geschreven in:drumnotatie

Uitgever:Omnibus Media

Uitgavejaar:2009

Druk:eerste druk

Taal:Nederlandstalig

Aantal blz.:40

Speelduur min.:60

Bindwijze:paperback

Beschikbaarheid:voorraadartikel

Artikelcode:102636


  • Artikelcode: 102636