Drum t Zelf, Tips en Trucs voor de doe het zelf drummer (DVD)

€21.95

Voeg toe:

Eindelijk een Nederlands gesproken drum DVD waarmee de beginnende drummer een plezierige en makkelijke manier aangereikt wordt om meteen op zijn instrument te kunnen beginnen met spelen. Robert-Jan van Schoonacker laat er geen gras over groeien en gaat op deze DVD voortvarend te werk waardoor je binnen no time ritmes aan het spelen bent waarvan je een uur daarvoor het bestaan nog niet eens wist.

Met zeer duidelijke cameraposities, leuke en interessante uitleg, en zelfs een heel hoofdstuk over het stemmen van je drums!

Met de instructie-dvd Drum t Zelf kan niet alleen de beginnende drummer aan de slag, maar ook de drummer die nooit eerder lessen heeft gevolgd. Aan bod komen onderwerpen zoals de opstellling van het drumstel, het lezen en spelen van drumritmes, het creŽren van fills, het zelf aankleden van standaard drumritmes (pimp your grooves), het gebruik van brushes en diverse soorten stokken. De basistechnieken van het stemmen van je drumstel en de kennis van verschillende soorten vellen komen in de uitgebreide extra s ook aan de orde. Drum t Zelf staat vol met tips en trucs waarmee je snel aan de slag kunt. Drum t Zelf is volledig in het Nederlands.

Robert-Jan van Schoonacker studeerde drums aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft inmiddels twintig jaar ervaring als docent drums.


Artiest:Robert-Jan van Schoonacker

Level:beginner

Leraar:Robert-jan van Schoonacker

Drager:DVD

Uitgever:XXLDrums

Uitgavejaar:2009

Taal:Nederlandstalig

Speelduur min.:95

Beschikbaarheid:voorraadartikel

Artikelcode:102629


  • Artikelcode: 102629